Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dead Z PROBLEM :(

Snickers1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko wszystkim

Mam pewien problem ...

Pewnego lipcowego dnia oglądając film na yt na kanale Roja zobaczyłem że nagrywa coś szwagierpl postanowiłem zobaczyć owy film. W filmie tym była gra której szukałem a zwali ją dead z .

Od razu zarejestrowałem się na stronie dead z i pobrałem grę. Po pobraniu mój zjebany antywirus bo inaczej nazwać go się nie da, wyje**ł launchera do kwarantanny pomyślałem FU*K. Dziś gdy kolega powiedział mi ze ta gra jest zajebista postanowiłem wyciągnąć ją z kosza i ponownie wypakować na pulpit tym razem wyłączjąc tego antywirusa ma radość była wielka gdy zobaczyłem że załącza się gra ...

i tu nagle jeb blue screen i tak 3 razy z rzędu jeb Jeb JEB teraz pobieram od nowa może coś to da ... tak mała nadzieja. A to właśnie mój problem i mam pytanie do was mili userzy czy wy też taki problem macie ?

Opublikowano

hahahahahha, posmialam sie troche.

@topic

przy otwarzaniu weź 'rozwiąż problemy z zgodnością' ustawi ci na service pack 3, i powinno dzialac. + jako administrator potem odpal.

Opublikowano

Zapora? Slaby komp?

Jaka zapora ?

Słaby komp nie jest rok ma niby zajebisty ale proceka AMD a wiekszość mówi ze to nie są dobre procesory a tak w ogóle działał mi Far Cry 3 i BF3 a Dead Z by nie działało?

Wyskakuje ci okienko z jakimś błędem? Jeśli tak zrzuć je gdzie na bok i poprzez klawisze alt+tab przełącz na grę.

Nie mogę tak zrobić bo od razu blue screen jest

hahahahahha, posmialam sie troche.

@topic

przy otwarzaniu weź 'rozwiąż problemy z zgodnością' ustawi ci na service pack 3, i powinno dzialac. + jako administrator potem odpal.

Śmiech to zdrowie

ale to ja odpalam z launchera ( kolega dał mi na pendrive zainstalowaną grę ) i jak z pendrive odpalalm launchera to też się psuje

więc gdzie ja mam rozwiązać problem ze zgodnością :(

Opublikowano

Ps. MPC uznaje DeadZ jako pirat. Piratom na forum nie pomagamy.

Opublikowano

Co ? Przecież mają oficjaloną strone 0.o

a minecrafta to popieracie -_-

Ja pierdole i co teraz nikt już ci nie pomoże bo pirat a mjakrafty to każdy wysłucha

na psy to forum zeszło na psy

Opublikowano

Słuchaj jeśli wykakuje ci blue screen to albo musisz wyłączyć zapore anty wirusa gdy to robisz wyłącz nie podrzebne rzeczy typu: GG,Skype,Utorrent itp...

1.Jeśli to nie pomoże to odpal gre za pomocą systemy graficznego (NP U MNIE NVIDIA) Tłumaczenie: Klikasz Prawym na DeadZ launcher Powino pisać gdzieś Uruchom z procesorem graficznym i tam są twoje procesory graficzne.

2.A jak to nie działa to odpal grę jako administrator mi to pomogło nie wiem jak tobie.. :D

fnq.png

Uploaded with ImageShack.us

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...